Disa ide për byzylyk me kopsa

kopsaMësoni këtë mënyrë të thjeshtë për të bërë byzylyk me kopsa.

Pajisjet që ju nevojiten për të realizuar këtë byzylyk:

-Pincë për bizhuteri

-Byzylyk i thjeshtë

-Butona dhe kopsa

-Tel lidhës

Përgatitja:

Hapni unazat me pincë. Vendosni një buton dhe një kopsë dhe më pas mbylleni unazën me pincë. Kështu vazhdoni me të gjitha unazat përgjatë byzylykut.