Disa këshilla për duart perfekte

thonjteBukuria e femrës gjithmonë vërehet nga detajet. Përkudesja ndaj duarve është një faktor shumë i rëndësishëm për një pamje sa më të mirë dhe perfekte.
Sot do ju këshillojmë se si manikyri juaj të zgjasë më tepër.

Nëse manikyri juaj ka më shumë se një vit, është mirë të mos e përdorni më.

I lyeni thonjtë me dy shtresa bazë, që manikyri të qëndrojë më mirë. Filloni me pjesën e sipërme, pastaj me shtresën e dytë mbuloni gjithë thoin. Kështu, thoi do të ketë më pak mundësi për t’u dëmtuar.

Mos harroni që është tejet e rëndësishme t’i lani duart dhe thonjtë përpara se t’i lyeni me manikyr, në mënyrë që të mos keni papastërti poshtë manikyrit.