Disa nga urdhrat më të nxehtë të seksit

I dashuri juaj / burri nuk është nëna juaj mik, mikeshë, por partneri juaj seksual. Mos i theksoni të metat tuaja para atij dhe përmbajuni në mënyrë rigoroze.

1. Pranoni trupin tuaj

I dashuri juaj / burri nuk është nëna juaj mik, mikeshë, por partneri juaj seksual. Mos i theksoni të metat tuaja para atij dhe përmbajuni në mënyrë rigoroze.

‘Prapanicën e kamë pak të butë, do të shkoj nesër në gjimnastikë! “kam gjinj të vegjël … a mendoni se me push reçipeta do të duken më të mëdha?” Fjalët e tilla janë rreptësishtë të ndaluara, sepse asgjë nuk do të demoralizojë më shumë se pasiguria juaj.

2. Merrni gjërat në duart tuaja
Bëhuni ashtu siç jeni. Përkushtojuni, veç pasi e njihni mirë trupin e tij. Përdorni të gjitha njohuritë që të prekni zonat e tij erogjene të punës, që meshkujt i kanë mjaftueshëm. Mos u fokusoni vetëm në një pikë (e dini për cilën)….. Bëhuni krijuese dhe përfituese.

3. Meshkujt janë të ndjeshëm dhe eksitohen vizualisht.
Ndaloni ta fikni dritën dhe lëreni të kënaqet në bukurinë tuaj. Mos u turpëroni me mungesat tuaja, se ai i ka. Më e rëndësishmja mos i mbyllni sytë. Joshuni me shfaqjen tuaj.

4. Udhëzoni, tregoni kënaqësi
Nëse jeni e turpshme shumë, gjë që është shumë e mundshme, do ju bëjë gjatë seksit të mos shkoni në hapat e ardhshëm. E pra, e dimë se ju nuk keni nevojë të bëheni damë e seksit, por aty-këtu, disa udhëzime të shkurtra dhe inkurajim vjen në dispozicion.

Hulumtimet tregojnë se meshkujt nuk duan ashpërsi në krevat, por gjithsesi duan të shohin se partnerja e tij kënaqet. Tregoni se kënaqeni dhe bëhuni të jetë aq e drejtpërdrejtë sa të jetë e mundur, madje edhe nëse jashtë kritereve tuaja, duhet të dukeni. Kjo është muzikë për veshët e tij!

5. Inkurajoni – ai është i vetmi të cilin e dëshironi
Meshkujt janë mjaft të pasigurt kur janë në pyetje aftësitë e tij seksuale. Inkurajoni se ai është i vetmi mashkull të cilin e dëshironi duke i treguar kënaqësitë tuaja.

6. Bëjeni hapin e para
Meshkujt shpesh ankohen se çdoherë ata duhet ta bëjnë hapin për në krevat. Pra, nëse veç ankohen, atëherë bëjeni ju hapin e parë. Po, ju jeni një grua dhe do të jetë e mjaftueshme për t’i dhënë atij njohuri që jeni gati për një gjë të tillë. Këtë mund ta bëni me vështrim, buzëqeshje, prekje dhe me puthje të gjata…