Disa pyetje qe çdo çift duhet tja beje njeri tjetrit

Çfarëdo që ju dëshironi ne një person, burrat dhe gratë shpesh pyesin veten. Në momentet e lumturisë është e mrekullueshme, por nëse diçka shkon keq, atehere nisen dyshimi

Është e vështirë në fillim të një marrëdhënie të dini nëse ju jeni per njërin  tjetrin, por me kalimin e kohës gjërat kristalizohen ngadalë. Ne faqen e  allwomenstalk.com ka vendosur pyetjet qe çdo çift ka nevojë për ti pyetur  para marrjes së vendimeve të mëdha të tilla si te jetojnë së bashku dhe gjate  martesës.

– A jeni i kënaqur në këte marrëdhënie?

Të dy gjinite burrat dhe gratë janë të prirur për mashtrim. Edhe pse marrëdhënia nuk është i përsosur, ju duhet ta dini përgjigjen për këtë pyetje. Në qoftë se një partner nuk është i kënaqur, keni nevojë për diçka të ndryshoni.

– Gati për fëmij?

Ndonjëherë  një në marrëdhënie vetem njeri do të jetë prind. Nëse ju nuk jeni gati për fëmijët, mos lejoni te keni fëmije se vetëm për shkak se partneri juaj ose partnerja juaj dëshiron. Nëse ju beheni me  një fëmijë, nuk ka kthim me pas.

– Pse cfare ndjeheni te dashuruar?

Disa edhe me nje perqafim ndjehen të ledhatuar dhe te plotesuar ne aspektin e dashurise, per disa persona  eshte rëndësishme siguria materiale, dhe disa  duan të dëgjojnë atë që te thote vetem fjalen  “Unë të dua ‘.

– Çfarë ju pengon më së shumti tek  partneri?

Ka gjithmonë diçka, varet në atë se cfare  punon dhe nëse ju mund të pranoni ate që ju mërzit. Flisni  hapur për këtë.

– Çfarë keni mësuar nga marrëdhëniet e kaluara?

Është e rëndësishme që ju të jeni të vetëdijshëm për gabimet që keni bërë në të kaluarën, por më e rëndësishme është që të mos i përsërisni gabimet e njëjta.

– Sa i rëndësishëm është seksi në marrëdhënien tuaj?

A eshte seksi i rëndësishme ne marrëdhënien tuaj eshte mire qe çdo çift ta bejne kete pyetje njeri tjetrit pasi seksi eshte pika kryesore qe nje mardheni  te kaloje shume mire.