Këshilla për flokë: Larjet e shpeshta nuk dobesojne floket

Këshilla për flokë: Larjet e shpeshta nuk dobesojne floketMasazhoni skalpin e kokes. Larjet e shpeshta nuk dobesojne floket, e rendesishme eshte te perdorni lares jo agresive dhe te mbani ujin te vaket.

Nuk eshte e vertet se nese prisni floket, ato forcohen. Mund ti mbani floket te gjate qetesisht, por duke eleminuar majat e dyfishta. Beni kujdes me zbokthin dhe me yndyren e tepert.

Edhe pse renia e flokeve nuk eshte e lidhur drejt per drejt me keto fenomene, cilesia e tyre permiresohet ndjeshem nese zbokthi dhe yndyra jane nen kontroll, te dy problemet permiresohen duke i lare floket me lares delikat.