Fara rrushi kundër rrudhave

Farat e rrushit janë shumë të mira për: të frenuar formimin e rrudhave dhe plakjen e lëkurës.

Vaji i farave të rrushit në fakt përmban polifenole, që janë me veti anti-oksiduese të larta. Pikërisht oksidimi plak lëkurën.

Përse funksionojnë: përmbajnë polifenole, substanca kundër plakjes. Ekstrakti i farave të rrushit rrit fluksin e gjakut duke përmirësuar mikroqarkullimin. Përveç kësaj, ai eliminon qelizat e vdekura të lëkurës.

Si t’i përdorësh: gjej pak vaj farash rrushi dhe masazho me të zonën rreth buzëve dhe syve. Mbaje për gjithë natën. /Telegrafi/

2 Comments

  1. ku gjindet ky vaj i rrushit

  2. ku gjindet ky vaj rrushi nese mundeni dergomna ne e-mail timen

Komento