Fiku për pagjumësin

Një lajm i mire për adhuruesit e fikut. Nëse vuani nga pagjumësia, para se te shkoni te flini hani fiq.

Fiku do tju ndihmoje te qetësoheni dhe te flini me lehte. Këto frute do t’u ndihmojnë edhe nëse keni probleme me tretjen .
Mirëpo çdoherë duhet pasur parasysh se fiku nuk i preferohet personave qe vuajnë nga gastriti apo nga diabeti.