Fitnes për lëkurën

Me moshën, yndyrat normalisht paraqesin mbi fytyrë prirjen për t’u zvogëluar dhe rrathët e syve lëshohen.

Megjithatë, duke u forcuar muskujt bëhet e mundur mbushja e hapësirave të lira nga dhjami dhe njëtrajtësuar fytyrën.

Për të mbajtur rezultate të dukshme duhet t’i kushtoheni trajtimit të fytyrës çdo ditë, nga dhjetë minuta, më e mira në mëngjes sapo të çoheni, ose në mbrëmje para se të shtriheni. /Telegrafi/