Fjolla Nila lanson koleksionin e saj të ri Pranverë/Verë

Fjolla Nila lanson koleksionin e saj të ri Pranverë/VerëKreatorja Pejane Fjolla Nila ditët e fundit ka lansuar koleksionin e saj të ri Pranverë/Verë.

Në bashkëpunim me Rrjetin e Studiove te Bukurisë “Passion” dhe fotografin e njohur Shennoll Zehri, kane arritur te zhvillojnë foto te mahnitshme.

Për portalin Femra.net Fjolla ka thënë se inspirohet nga cdo gjë që e rrethon dhe se disponimi ka shumë rëndësi.“Duke qenë shumë kërkuese nga vetja arita t’i realizoj kreacionet sipas dëshires sime. Po t’a shikojmë koleksionin do te vërejmë që udhëtojmë në mes të glamurit, modernes dhe klasikes.

Fjolla Nila lanson koleksionin e saj të ri Pranverë/Verë

Kombinimi i materialeve, ngjyrave, mënyra e prerjes bëjnë që kreacionet të ngjajnë mes veti por asnjëher nuk janë te njejta”- ka vazhduar Fjolla

Fjolla Nila lanson koleksionin e saj të ri Pranverë/Verë

Per fund, ka shtuar se është e kenaqur dhe mund t’a quan koleksionin te suksesshëm.

Fjolla Nila lanson koleksionin e saj të ri Pranverë/Verë

 

Fjolla Nila lanson koleksionin e saj të ri Pranverë/Verë

 

Fjolla Nila lanson koleksionin e saj të ri Pranverë/Verë

 

Fjolla Nila lanson koleksionin e saj të ri Pranverë/Verë

 

Fjolla Nila lanson koleksionin e saj të ri Pranverë/Verë