Flokë të drejtë

Kushdo do të pëlqente të kishte flokë të lëmuar dhe të drejtë. Njëra nga mënyrat më të shpejta për të pasur flokë të tillë është duke përdorur piastrën.

Mbroni flokun tuaj kur të përdorni piastrën:

1. Thani flokët tuaj, derisa në to të mos ketë mbetur fare lagështirë.
2. Krihni flokët mirë, në mënyrë që ato të rrinë sa më të sheshta.
3. Aplikoni në flokë sprejin kundër nxehtësisë.
4. Filloni ta përdorni piastrën më parë në pjesën e brendshme të flokut.
5. Gjatë procesit të drejtimit të flokut, vëreni piastrën sa më pranë rrënjës së flokut, por pa e prekur lëkurën dhe rrëshqitni atë deri në fund të flokëve.
6. Nëse është e nevojshme, përsëriten i dy herë këtë veprim.