Flokët e thatë, të lëshuar dhe të hollë

Shumë faktorë i bëjnë flokët të thatë, duke përfshirë edhe ngjyrat e flokëve, përdorimin e aparateve për tharje flokësh dhe notin në ujë me klor.

Ndryshimi i rëndësishëm në strukturën e flokëve mund të jetë indikator i mosaktivitetit të gjëndrës tiroide. Simptomat e tjera të hipotireozes janë lodhja, mbipesha e trupit, puna e ngadalshme e zemrës dhe ndenja e të ftohtit.

Flokët tanë kërkojnë proteina, hekur, zink, vitaminë A dhe omega 3, thartinë yndyrore, në mënyrë që të jenë e shëndoshë. /Telegrafi/