Forcojeni imunitetin

Çdo njeri mesatarisht sëmuret dy deri ne katër here ne vit, mirëpo është fakt se ata qe hane ushqim te shëndetshme sëmuren me rralle.

Ne kohen e ftohjeve ushqimi i balancuar është shume i rëndësishëm. Ushqimet qe e forcojnë imunitetin tuaj janë proteinat qe gjenden ne mish, ne veze, ne djathë etj. Gjithashtu ju nevojiten edhe vitaminat dhe mineralet.

Mjalti është një artikull shume i dobishëm për imun imunitetin tuaj, gjithashtu edhe probiotiket. Prandaj konsumoni sa me shume ushqime te shëndetshme dhe forcojeni organizmin tuaj. Natyrisht duhet te bëni edhe ushtrime fizike.