Frizura si shprehje e stilit

Frizura gjithsesi i kontribuon imazhit të yjeve të njohura dhe është faktor i rëndësishëm i stilit të tyre.

Gjatë historisë, shumë yje të muzikës, përveç me zërin e tyre, kanë arritur famën edhe me mënyrën e veshjes, por gjithsesi edhe me frizurat interesante të cilat i krijonin.

Natyrisht, si edhe në sferat e tjera të jetës, edhe me anë të frizurave yjet i vendosin trendët.

Ja disa frizura të ndryshme, mbase mund të gjeni ndonjë edhe për veten tuaj:

Frizura si shprehje e stilit