Frutat ndihmojnë të keni një lëkurë të shëndetshme

frutaShpesh herë dëgjojmë se frutat na ndihmojmë të kemi një lëkurë të shëndetshme dhe kjo është mëse e vërtetë.
Unë jam ajo çfarë ha! Për të pasur lëkur dhe trup në formë, frutat dhe perimet duhet të jenë baza e dietës tuaj të përditshme.

Gratë,ç’ka nuk bëjnë për të bërë lëkurën e tyre të duket e shëndetshme, e përsosur dhe e ndritshme, edhe ato sakrifikojnë shumë të holla për të blerë kozmetike të shtrenjta për të krijuar lëkurën e tyre te duken të shëndetshme, sepse të gjitha gratë zotërojnë parimin e përgjithshëm se lëkura e bukur do të thotë se ato janë të bukura. Ndër mënyrat më efektive për të bërë lëkurën të shëndetshme ne kemi është aq e thjeshtë sa të konsumojnë zgjedhje të shëndetshme ushqimore, njëra prej të cilave është lëng portokalli, mandarina, qershia, luleshtrydhe, molla jeshile, molla të kuqe, dhe çdolloj fruti tjetër i stinës.