Ftesat e dasmes, me ngjyra apo klasike

Eshte nje nder dyshimet qe shpesh kane ciftet: ftesat e dasmes si ti bejme?

Me mire te qendroni tek klasikja apo mund te guxoni me ngjyrat dhe dizajnet origjinale.

Nje fakt tjeter qe nuk duhet lene pas dore eshte edhe stili i dasmes./ikub/