Fustani i bërë me 8521 çakmakë

Ky fustan është krijuar nga stilisti Oscar Carvallo dhe është prezantur në “The Vogue Talents Corner”, në një nga eventet e javë së modës, në Milano.

E vecanta e këtij fustani është se i gjithi është bërë me 8521 çakmak të markës, Bic.

Një mënyrë origjinale kjo për të festuar 40-vjetorin e çakmakut Bic.