Fustani i Beyonce-s në Grammy 2014

BeyBackFHFustani i bardhë prej dantelle i Beyonce , i cili përqafoi linjat e saj dhe tregonte pjesë të lëkurës së saj , ishte ndër gjërat më të përfolura  gjatë cmimeve Grammy 2014.

Fustani , i dizenjuar nga nxënësi Michael Costello i  ” Project Runway ” , ishte një mostër manekini i një madhësie 2 ose 4,  që tregonte se sa e vogël Bey në të vërtetë është. Për më tepër,  u gjet nga stilisti i saj në Instagram nga të gjitha vendet ku kishte kerkuar.

Ky fustan ishte një presion i madh për projektuesi , i cili i tha , ” Ne nuk i dinim saktësisht masat e saj. Fustani është bërë vetëm për t’iu përshtatur një manekini.  Kjo është më e vogël se një madhësi 4.  Ajo është e hollë!  Kjo veshje është të paktën një 2/4.  Ajo duket e mahnitshme. Unë e adhuroj mënyrën se si e gjithë kjo erdhi së bashku dhe doli ky rezultat. Ty stilisti i  Beyoncee dinte se do të pershtatej me këtë veshje . “Beu është e njohur për format e saj të lakuara. Ne kurrë nuk do të kishim menduar që Bey të kishte një masë të tillë të vogël. Gjithsesi kjo nuk është e rëndësishme, pasi ajo është e mrekullueshëm pavarësisht çdo gjëje . Por ajo është një shenjt mbrojtës për femrat me forma të lakuara.

Costello u stresua për shkak se të veshësh Beyonce është një sfidë monstruoze për një dizenjues të ri. Ajo mund të zgjedhë cilindo dizenjues që dëshiron, nga Chanel të Tom Ford. Por ai iu përgjigj sfidën sepse bëhet fjalë për Bey!

” Në fillim isha pak i shqetësuar për  modelet që prezantova, ” pranoi ai.
” Ndoshta  duhet të jetë më e vogël apo më e madhe? Kur ju i dërgoni diçka Beyoncé , ju shqetësoheni pak , por Ty e dinte. Ty e dinte që do i rrinte fiks. ”

Për të pasur fustanin në kohë , Costello dhe ekipi i tijpunuan një ditë shtesë të punës për të përfunduar qafën, pjesën mbrapa dhe për të bërë qepje të tjera të ndryshme. Fustani është frymëzuar nga qyteti i  New York, si bora që bie mbi pëlhurë.

Beyonce1 BeySideFH BeyFHFront