Fustani Mutha Fluffer

Fustani Mutha FlufferMë shumë se një fustan ai duket si një zbukurim festash, por çmimi i tij nuk është dhe aq i vogël. Plot 791 dollarë kushton ky fustan që është i përbërë vetëm nga disa toptha shumëngjyrësh.

Ai është i lidhur me disa rripa të hollë duke lënë që të shikohet çdo gjë e trupit, transmeton mapo. Ky lloj fustani quhet Mutha Fluffer dhe është lançuar nga një linjë australiane.

Por a do të ketë sukses në treg? Mbetet për t’u parë.