Hidheni një lugë sheqer në shampon dhe shihni rezultatin në flokët tuaja

Recetat alternative për trajtime të ndryshme, shpesh janë shumë më efikase se produktet e reja të cilat I gjejmë çdo ditë në treg, shkruan revista Kosovarja.

Sa I përket përzierjes së sheqerit në produktet kozmetike, kjo metodë nuk është e panjohur. Përdorimi I tij me vaj kokosi si një skrub për masazhimin e pjesëve me celulit ka vërtetë efekte shumë të dobishme.

Dermatolog-ja Françeska Frusko, e cilëson përdorimin e sheqerit në shampon si një ushqyes i vërtetë i flokëve të cilat janë të thata dhe pa shkëlqim. Poashtu, për ata që kanë lëkurë problematike, iu ndihmon shumë në heqjen e qelizave të vdekura dhe pastrimin e saj.