Ideja për rregullim flokësh ‘vintage’ të cilat i lënë meshkujt pa fjalë

Nuk ka dilemë të madhe që rregullimi i flokëve ‘vintage’ është një ndër më femëroret që ekziston.

Me këtë teori do të pajtoheshin edhe shumica e meshkujve të cilët thjesht nuk mund ta largojnë shikimin nga vajzat me kapëse.

Në vijim shikoni këtë video të shkëlqyeshme me ide të shumta për rregullim flokësh ‘vintage’, transmeton Telegrafi.

Këshilla ju jep vajza e cilat në Instagram quhet Rosy Melina dhe ka më shumë se 120.000 fansa.

Flokët me kapëse janë jashtëzakonisht femërore dhe vërtet nuk është punë e komplikuar që t’i bëni.

Ky stil mode ka lindur në vitet ’40 dhe përsëri fascinon me seksipilitetin e rafinuar.

Lozni me furqetat tuaja…

https://web.facebook.com/gorgeous.side/videos/1489685454386659/