Ja disa ide për thonjet këtë vjeshtë

on)

on)

Kur është fjala për thonjtë gjatë vjeshtës do të jenë me ngjyrë të errët të nuancës së kuqe dhe të errët ngjyrë e gjelbër, metalik e kaltër, të gjitha nuancat e hirta, si edhe ngjyrë ari elegante.

Për damat të cilat dëshirojnë thonj me llak njëngjyrësh, kreatorët e modës në mënyrë fantastike kanë paraqitur ngjyrat për sezonin e ardhshëm, transmeton Telegrafi.

Kemi përzgjedhur ngjyrat dhe modelet që kanë marrë më shumë vëmendje për këtë sezon duke gjetur zgjidhje edhe për ato vajza që nuk duan të kalojnë në ngjyra të mërzitshme vjeshte.

Ja disa ide për thonjet këtë vjeshtë

Vini re me kujdes fotot e mëposhtme!

Ja disa ide për thonjet këtë vjeshtë

 

NEW YORK, NY - FEBRUARY 18:  A model photographed backstage before the Delpozo runway show at IAC Building during Mercedes-Benz Fashion Week on February 18, 2015 in New York City.  (Photo by Fernando Leon/Getty Images)

 

Ja disa ide për thonjet këtë vjeshtë

 

Ja disa ide për thonjet këtë vjeshtë