Ja disa ide të mrekullueshme për thonjtë

1Mbase jeni ndër ato vajza të cilat gjithmonë zgjedhin të njëjtin manikyr, sepse nuk dëshirojnë ndryshime dhe ngjyra theksueshme?

Kemi zgjidhje edhe për ju!

Dekorimet e reja minimaliste, do t’ju marrin vetëm disa minuta të kohës suaj të çmuar, mirëpo do t’ju bëjnë që të shkoni në hap me trendët botërorë dhe, ajo që është më e mira, manikyri juaj do të përshtatet me të gjitha! – transmeton Telegrafi.

Manykir francez

French i pjesshëm

2

Katrori në majë

Ja disa ide të mrekullueshme për thonjtë

Linja minimaliste

Ja disa ide të mrekullueshme për thonjtë

Kornizë

5

Ngjyra e cila mungon

7

 

Liria artistikeJa disa ide të mrekullueshme për thonjtë