Ja disa nga llojet e luleve në bazë të stilit të dasmës

Ja disa nga llojet e luleve në bazë të stilit të dasmës Disa ide për përzgjedhjen e luleve në bazë të stilit të dasmës suaj: Për një dasëm solemne: zambakë, orkidea, gardenia…

Për një dasëm tradicionale: trëndafila të kuqë, rozë apo të verdhë, bozhure, tulipanë, jaseminë… Për një dasëm origjinale: Kalli gruri apo misri, anemonë, luledielli, angjinare të vogla.

Është e rëndësishme gjithashtu të merren në konsideratë buqetat me lule që dhurohen nga të ftuarit dhe që do të sillen direkt në vendin e dasmës. Këto buqeta do të jenë pjesë e dekoracionit të luleve dhe mund të shërbejnë edhe për të zbukuruar tavolinat.

Ja disa nga llojet e luleve në bazë të stilit të dasmës

Në fund të darkës, një pjesë e luleve mund t’u jepen të ftuarve për t’i falenderuar për praninë e tyre. Për këtë, ju këshillojmë që në fund të darkës t’i grumbulloni lulet në një tryezë pranë daljes.

Ja disa nga llojet e luleve në bazë të stilit të dasmës