Ja pse përjetimi i orgasmës pas çdo marëdhënie seksuale është shumë i rrezikshëm

Shumë njerëz mendojnë se në një marëdhënie seksuale përjetimi i orgasmës është i rëndësishëm dhe kënaqësi seksuale.

Por një studim i fundit ka treguar se çiftet që kanë përjetuar më shumë orgasm se sa çiftet tjera nuk kanë shijuar seksin ashtu siç kanë dashur ata, shkruan Daily Star, transmeton lajmi.net.

Por njerëzit e tjerë mungesën e orgasmës e shohin si mungesë të seksit të mirë.

Besimi për të pasur një seks të mirë shumë mendojnë se duhet përjetuar një orgasm, por shkenctarët mendojnë ndryshe, dhe se ky mendim i këtyre njerëzve është i keq, sepse orgasma krijon presion shumë të madh dhe se mund të jetë shumë I rrezikshëm.