Ja si të ndryshoni formën e vetullave

Ja si të ndryshoni formën e vetullaveÇdo femër dëshiron që syri i saj e në veçanti vetullat të duken sa më bukur dhe sa më perfekte, transmeton zeri.info

Mirëpo, shumë prej tyre nuk kanë guxim që të bëjnë ndonjë ndryshim në formën e tyre.

Në këtë video nuk do të mësoni vetëm si të mbushni vetullat por dhe si të transformoni totalisht formën e tyre: