Ja tendencat e reja të manikyrit

Ja tendencat e reja të manikyritKy sezon vjen me propozime interesante përsa u takon ngjyrave të manikyrit në duar. Vihet re prirja për të hapur tonet, por edhe tendenca për të qëndruar te nuancat e përziera.

Bluja, portokallia, pink, nude, metalike, e verdha etj., janë vetëm disa nga propozimet e markave më të mira të manikyrit.

Ja tendencat e reja të manikyrit

Nëse përdor këto ngjyra për thonjtë, do dukesh shumë tërheqëse dhe ngjyra e lëkurës edhe më e bukur.

Ja tendencat e reja të manikyrit

 

Ja tendencat e reja të manikyrit