Ja xhaketat që nuk do mungojnë në stinën vjeshtë-dimër 2016-2017

Ja xhaketat që nuk do mungojnë në stinën vjeshtë-dimër 2016-2017Xhaketat e lëkurës, ky është trendi i modës për stinën vjeshtë-dimër 2016 2017.

Xhaketa e zezë lëkurës është një domosdoshmëri për këtë sezon. Por përtek të zezës klasike, markat e ndryshme kanë menduar dhe për ata që kërkojnë ngjyrë, duke propozuar dhe xhaketa blu apo rozë lëkure.

Zbuloni të gjitha trendet më interesante për të ndjekur duke shfletuar galerinë.

Ja xhaketat që nuk do mungojnë në stinën vjeshtë-dimër 2016-2017