Kamomili dhe portokalli për larjen e flokëve

Një përtëritës i shkëlqyer për flokë mund të bëhet nga portokalli dhe kamomili. Merrni një filxhan nga lulja e freskët e kamomilit (ose gjysmë filxhani nga lulet e thata), lëvoren e një portokalli, një filxhan vaj molle dhe dy filxhanë me ujë.

Ziejini të gjithë përbërësit nga 6 deri në 8 minuta. Kullojini dhe lëreni të ftohet.

Këtë përzierje shfrytëzojeni si ujë për larjen e flokëve në fund, ndërsa më pas thajini flokët si zakonisht.

Ky përtëritës do t’i bëjë flokët tuaja të buta, të shndritshme dhe të pastra.

Komento