Kamomili për biondet

Flokëve të ngjyrosur me këtë ngjyrë duhet kushtuar më së shumti kujdes. Ngjyra bionde shpejt tretet dhe flokët shpesh marrin një tonë të verdhemë apo të gjelbër.

Bëjeni paketimin i cili do t’i bëjë flokët tuaj që të duken të shëndetshme dhe të shkëlqyera. Njëherë në javë flokët e ngjyrosur shpëlani me çaj kamomili. Kamomili rigjeneron flokët bionde dhe u shton vëllimin.

Një grusht kamomili të freskët hidheni në gjysmë litri ujë të valuar. Prisni 10 minuta, pastaj kulloni. Pas larjes me çaj, shpërlani flokët. /Telegrafi/