Kanella per humbje peshe

Kanella per humbje pesheEshte e njohur se mjalti dhe kanella (cimeti) sheron shume smundje.Sipas disa shkenctareve thuhet se edhe pse majlti eshte i embel,nese merret ne sasi te duhur si ilaq, nuk i demton as pacientet diabetik.

N.q.s deshiron te humbni peshe perdoreni kete mase:

Cdo dite ne mengjes, gjyse ore para mengjesit ne barkun e zbrazet dhe naten para fjetjes, merr nje lug te vogel majlt edhe gjysem luge kanell edhe i hedh ne nje got me uje te vluar.

Nese merret rregullishte kjo zvuglon peshen dhe te personat me te trashe.

Gjithashtu pirja e kesaj perzierje rregullisht nuk lejon vjamin te akumulohet ne trup dhe pse personi mund te haj ushqim me shume kalori.