Këshilla që të dukeni deri në dhjetë kilogramë më pak

Për një transformim ekspres për më pas se dy orë, femra duhet mbathur take të larta që heqin 2.5 kg dhe pantallonat që arrijnë kyçin e këmbës në kohë të duhur.

Detajet në mënyrë drastike ndryshojnë pamjen, paralajmërojnë stilistët amerikanë, prandaj pse të mos i përdornit në dobinë tuaj.

Përdorni pak pluhur me ngjyrë ari dhe drita do të punojë në favorin tuaj. Gjithashtu se duhet pasur kujdes që edhe në faqe të vendosni pudër pluhur për të fshirë mjekrën e dyfishtë. Me bronz gjithashtu mund të kujdeseni edhe për këmbët.

Përpos grimit rëndësi të veçantë ka edhe ajo se çfarë ushqimi konsumoni. Para se të dilni në ndonjë mbrëmje solemne, karbohidratet gjithsesi duhet shmangur.

Bizhuteri të gjatë për trup vital

Bizhuteri të lloj-llojshme me një grumbuj gurë, që e keni vendosur qafa ju duket më e shkurtë, ndërsa fytyra më e plotë.

Po ashtu flokët e drejta do t’ju shkojnë për shtati si dhe disa hije të shndritshme në fytyrë.

Gjithsesi duhet pasur kujdes edhe në llojin e materialit që qepni fustanet, ngase ajo është hijeshia dhe bukuria edhe e një trupi vital.