Kirurgjia estetike: lazeri i pjessshem shume perdorimesh

Ne kirurgjine estetike bisturia, gjithmone e me shume, po i leshon vendoin lazerit te pjesshem qe tashme perdoret per cdo gje: tonifikon lekuren, eleminon njollat, qimet, gjendrat yndyrore edhe rrudhat.

Per me teper, nuk le shenja, eshte revolucion dhe ky mbase eshte motivi qe nderhyrjet po rriten gjithmone e me shume.

Kirurgjia estetike nuk e ka ndjere krizen, thone ekspertet, cdo vit behet 25-30 mije operacione per te rinuar syte, duke perjashtuar 30 mije operacione te tjera per shtimin e gjoksit, kunder nje numri te vogel te filler-ve antirrudhe te cilat shkojne 200-250 mije ne vit.

Jane shifra impresionuese, ne rritje eshte edhe numri i nderhyrjeve me lazer te pjesshem qe tonifikon dhe permireson pamjen siperfaqesore te lekures. Por doktoret shpegojne: “lifting” i vertet behet vetem ne sallen operatore, lazeri i pjesshem dhe radiofrekuenca japin rezultate jo shume te kenaqshme./ikub/