Kjo është zona e trupit që i “çmend” më shumë femrat

Kjo është zona e trupit që i "çmend" më shumë femratFemra mund të arrijë orgazmën vetëm me stimulimin e gjinjve? Përgjigja është po dhe këtë gjë e mbështet shkenca.

Siç raportohet në sajtin Style.it, studime shkencore tregojnë se si stimulimi i gjinjve, ndez të njëjtat zona të klitorit dhe vaginës. Me fjalë të tjera bëhet fjalë për një zonë erogjene e cila çon në orgazmë.

Kështu që gjinjtë janë një burim i madh kënaqësie për femrat. Mes faktorëve shkencorë që mbështesin shkaktimin e orgazmës nga gjinjtë është fakti se kur në grua është e eksituar, gjoksi rritet me 25% dhe bëhet shumë më i ndjeshëm.