Kjo prerje flokësh do t’ju bëjë të dukeni 10 vite më të reja

Kjo prerje flokësh do t’ju bëjë të dukeni 10 vite më të rejaNë rast se nuk e keni ditur, balluket bëjnë magji në reduktimin e viteve, premtojnë gjithmonë stilistët e flokëve.

Gjithmonë kur dal me miket e mia kam përvoja të ndryshme nga njerëzit që më ngatërrojnë moshën, ka raste kur dalim në mbrëmje apo ahengje, kamarierët në vend që të më pyesin për ndonjë birrë apo pije alkoolike, ata më pyesin për pije të zakonshme.

Por, ja ku qëndron sekreti për balluke moderne dhe prerje flokësh që ju bëjnë të dukeni shumë më të reja:

1. Balluket duhet të jenë të trasha. Nëse flitet në mënyrë antropologjike, flokët e trasha dhe të shëndetshme janë një shenjë e rinisë dhe pjellshmërisë. Sa më pjellore të dukeni, aq më femërore llogariteni.

2. Nuk duhet të jenë plotësisht pa skaje (të pamprehura). “Unë e pëlqej magjinë e briskut tim”, thekson Fugate, i cili e përdor ndonjëherë për të ndryshuar gjatësinë e skajeve të ballukeve.

3. Ata duhet të lëshohen mes vetullave dhe majat e syve tuaj. Balluket shumë të shkurtra mund të jenë të lezetshme, por ato japin një retro ndjesi…gjë që vizualisht ju bën të dukeni më të vjetër./femra.net/