Kjo prerje flokësh i përshtatet secilës femër

Kur është fjala për zgjedhjen e një stili të ri të flokëve i cili duhet të jetë i përshtatshëm, atëherë secili nga ne duhet të ketë parasysh llojin e flokëve dhe tiparet, transmeton Klan Kosova.

Mirëpo një faktor tjetër më i rëndësishëm është: forma e fytyrës.Eksiston një prerje flokësh për të cilën stilistët besojnë që i përshtatet secilit njeri.

Çdo i dyti i person i famshëm tashmë ka guxuar ta provojë.Shikoni më poshtë për cilat stile të flokëve është fjala: