Koleksioni i fustaneve për nuse Essense of Australia Vjeshtë 2014

Kaq shumë fustane të  mrekullueshme dasmash në të njëjtin vënd.ka nxjerrë në treg koleksionin e mrekullueshëm të vjeshtës 2014.

Feminiliteti dhe klasikja të ndërthurura në çdo fustan të këtij koleksioni të hatashëm. Stili “vintage” është i ndërthurur me stilin kontemporan, një koleksion i mrekullueshëm, për të gjitha fatlumët që kanë mundësinë të veshin një fustan të tillë.

Dantella është e ndërthurur në çdo fustan. Për më tepër hidhini një shikim fotove dhe do kuptoni se kemi të drejtë:

wedding-dresses-essense-of-australia-fall-2014-D1566_alt1_zoom wedding-dresses-essense-of-australia-fall-2014-D1566_main_zoom wedding-dresses-essense-of-australia-fall-2014-D1571_alt1_zoom wedding-dresses-essense-of-australia-fall-2014-D1571_main_zoom wedding-dresses-essense-of-australia-fall-2014-D1574_main_zoom wedding-dresses-essense-of-australia-fall-2014-D1581_main_zoom wedding-dresses-essense-of-australia-fall-2014-D1593_alt1_zoom wedding-dresses-essense-of-australia-fall-2014-D1595_main_zoom wedding-dresses-essense-of-australia-fall-2014-D1598 wedding-dresses-essense-of-australia-fall-2014-D1598-a wedding-dresses-essense-of-australia-fall-2014-D1601 wedding-dresses-essense-of-australia-fall-2014-D1601-1 wedding-dresses-essense-of-australia-fall-2014-D1604_main_zoom wedding-dresses-essense-of-australia-fall-2014-D1605_alt1_zoom wedding-dresses-essense-of-australia-fall-2014-D1605_main_zoom wedding-dresses-essense-of-australia-fall-2014-D1615 wedding-dresses-essense-of-australia-fall-2014-D1615_alt1_zoom wedding-dresses-essense-of-australia-fall-2014-D1616_main_zoom wedding-dresses-essense-of-australia-fall-2014-D1617_alt1_zoom wedding-dresses-essense-of-australia-fall-2014-D1617_main_zoom wedding-dresses-essense-of-australia-fall-2014-D1639_main_zoom