Koleksioni i fustaneve të nusërisë nga Berta Bridal 2014

Tani ka ardhur sezoni i verës, dhe siç e dijmë shumë dasma zhvillohen gjatë këtij sezoni. Ka shumë firma të njohura që lançojnë koleksionet e fustaneve të nusërisë   në treg . Dhe ne do t’ju prezantojmë një ndër koleksionet më të bukura për këtë sezon. Koleksioni Berta Bridal na ka mahnitur me thjeshtësinë dhe me prerjet shumë elegante të fustaneve të nusërisë. berta1 (1) berta1 (2)  berta1 (4)berta1 (3) berta1 (5) berta1 (6) berta1 (7) berta1 (8) berta1 (9) berta1 (10)  berta1 (12) berta1 (13) berta1 (11)berta1 (14) berta1 (15) berta1 (16) berta1 (17)