Koleksioni Prada pranverë/verë 2011

Ky koleksion është njëri nga ata që do ta diktojnë pamjen për pranverën që na vijon.

Ky koleksion për pranverë-verë viti 2010 i dedikuar për konsum më të gjerë, për çfarëdo rasti, deri te linjat horizontale, do ta bëjnë çdo grua të trashë, edhe modelet e dobëta të duken më të mbushura dhe të hijshme.

Përveç ngjyrave ekstreme që janë përzierje e materialeve të shtrenjta dhe veshjeve, është diçka e pazakontë, e freskët, e re, përzierje e kulturave e kështu me radhë. Ndërsa dizajnerja e koleksionit, Miuccia, thotë se koleksioni për vete thotë se “është koha që të jemi të fortë”.

Po ju çfarë mendoni? Shikoni koleksionin dhe jepni komentet tuaja për këtë koleksion. Megjithatë, ky koleksion është njëri nga ata që do ta diktojnë pamjen për pranverën që na vijon.