Kombinimet që mund t’i bëni gjatë verës për ngjarje të ndryshme

Nga veshjet e thjeshta deri tek ato zyrtare, më poshtë mund të gjeni kombinimet që mund t’i bëni edhe ju.

Këto kombinime i ka përgatitur revista e modës Elle, ku ka ndarë veshjet për ngjarje të ndryshme.

Më poshtë gjeni kombinime nga veshjet për plazh, për punë, dasmë, ecje nëpër male dhe për një ditë të zakonshme.

Komento