Konturimi, ndryshimi total i fytyrës

Konturimi, ndryshimi total i fytyrësE filloi Kim Kardashian por, tani pothuajse se secili grimer-e ka filluar të praktikojë konturat në fytyrë.

Madje edhe femrat në shtëpi kanë filluar me konturim, duke e bërë atë vet pa ndihmën e askujt.

Trendi i fundit është konturimi në fytyrë, duke e kthyer atë në një ndryshim total, transmeton Klan Kosova.

Konturimi, ndryshimi total i fytyrës

Përdorimi i hijeve dhe shumë ngjyrave në fytyrë, ndihmon në theksimin e syve, mollëzave, buzëve dhe hundës.

Konturimi, tani po ndihmojnë në dukjen e bukur të fytyrës së femrës.

Konturimi, ndryshimi total i fytyrës