Kremërat për fytyrë

Makijazhet e fundit qe përmbajnë minerale natyrore ua bëjnë një fytyre më të bukur.

Ju mund te dukeni te bukur dhe të kujdeseni për lëkurën tuaj në të njëjtën kohë, sepse ky krem nuk përmban asnjë parfum alkool apo minerale tjera.

Në vend të kësaj, ajo është e mbushur me vitamina esenciale, antioksidantë dhe përbërës që shërben për lëkurë, dhe përmban oksid zinku, e cila jep mbrojtje natyrore kundër diellit.

Kjo është shumë e mirë për ata që vuajnë nga aknet apo alergjitë dhe mungesa e aditivëve. Kjo mund të thajë lëkurën tuaj dhe shërben për poret e bllokuara.

Kompanitë e mëdha kanë futur shumë minerale në produktet e tyre dhe mund te themi të njëjtën gjë edhe për kompanitë e vogla.

Ja disa nga kremrat e preferuar për ju.

Kremërat për fytyrë

Nuk përmban asnjë kripë minerale. Makijazhi ka një cilësi shumë më të lehtë kështu që ju duhet një teknikë më ndryshe për ta aplikuar.

Mos harroni se është e rëndësishme për të ndërtuar mbulimin ngadalë deri sa të arrini efektin që ju e dëshironi

Kremi Mineral Eye, shërben edhe për të hijezuar pak sytë.

Ju mund të përdorni edhe kremin Laura Mercier, për të krijuar një hije delikate tek sytë sepse mund të jetë shtresë e thatë në sy dhe ju ndihmon kur ka lagështi.

Është i qëndrueshëm ndaj ujit, dhe është e preferuar të përdorët gjatë ditës.

Pluhuri “Blushes” jep një kohë të zgjatur për të përfunduar makijazhin por para se të zgjidhni këtë mënyrë përdorni edhe Lily Lolo të grimcuar, në formë minerali pluhur, të ndara në tonet neutrale, të qetë dhe të ngrohtë për të bërë më të lehtë zgjedhjen për hijen e syrit tuaj.

Ekspertët ju sugjerojnë që të provoni edhe pluhurin “Bare Faced Beauty”, ku mund ta merrni edhe një buzëkuq nga kjo markë.

Mungesa e aditivëve në buzëkuq dhe mineralet ju shërbejnë që të mos ju thahen buzët tuaja gjatë ditës.

Makijazhi përfunduar do të ishte nëse përdorni linjat e fundi të buzëkuqeve “Minerals Perfect Lip Collection” por bën të përdoren edhe “Sukicolour Luscious Lips” apo “Berry Cream Lip Trio”, e cila përmban ngjyra shumë natyrale.