Kremi i natës

Kremi qe i përdorim për nate është shume i rëndësishëm për lëkuren tone. Sidomos natën lëkura thahet edhe me shume, prandaj duhet te zgjedhim me kujdes kremin e natës te cilin do ta përdorim, pasi qe një nga faktorët qe ndikojnë me se shumti ne plakjen e lëkurës është tharja e lëkurës.

Gjate gjumit nuk pushojmë vetëm ne, por pushon edhe lëkura jone, prandaj këtë kohe duhet ta shfrytëzojmë për ta ruajtur lëkuren tone nga aknet, rrudhat dhe njollat, ose nëse tanimë i kemi eto probleme kremi i natës do te na ndihmoje ti zgjedhim ato.
Prandaj gjate zgjedhje se kremit te natës duhet te jemi shume te kujdesshëm dhe te zgjedhim kremin ushqyes qe do ti përshtatet lëkurës sonë.