Kujdes nga pastrueset e pambuku për vesh

Kujdes nga pastrueset e pambuku për veshPastrueset prej pambuku për vesh janë më të përdorshmet. Njerëzit i përdorin për faktin se janë të buta dhe nuk dëmtojnë veshët gjatë pastrimit të dyllit.

Por a keni menduar ndonjëherë se ato mund të kenë edhe efekt tjetër?

Shkenctarët thonë se këto pastruese vetëm e shtyjnë dyllin brenda në vesh dhe një sasi më të vogël e nxjerrin jashtë. Kësisoj ato vlerësohen si shumë të dëmshme, duke bllokuar me tepër veshtë tuaj se sa pastruar.