Kujdesi i mirë, për një lëkurë më të mirë

Me kalimin e viteve ne kemi parë modele që duken “simpatike të zymta” dhe “simpatike të pafajshme”, madje edhe “simpatike të zemëruara”.

Por këtë sezon, buzëqeshja, lëkura rrezatuese dhe ngjyrat e ndritshme të makiazhit na kujtojnë se modeli “simpatike e lumtur” nuk del kurrë nga moda.

Kur jemi të lumtur, qarkullimi i gjakut rritet, duke i dhënë lëkurës shkëlqim dhe një freski rinore. Pak makiazh dhe një qëndrim i mirë mund të bëjnë mrekulli për pamjen tuaj.