Kujdesi ndaj lëkurës se duarve

Armiku me i madh i duarve tona janë preparatet higjienike. Mu për këtë duhet te përdorim krem te përshtatshëm për duart tona.

Para fjetjes kremi për duar duhet te aplikohet me kujdes ndërmjet gishtave, pasi qe ne këto vende lëkura thahet me se shumti, e pastaj lyhet pjesa tjetër e duarve.

Duart duhet ti lyeni me krem duke bere masazhe. Për çarjet ne lëkuren e duarve efekt te mire ka edhe lëngu i limonit.

Nëse keni lëkurë te ndjeshme evitoni kontaktin me detergjente dhe përdorni doreza.
Para se ti vendosni dorezat lyeni duart me krem dhe kur ti hiqni duart tuaja do te jene te buta.