Kujt i shkon modeli bust

Sot do te flasim per fustanet e nuseve, per bustin. Shume shpesh shohim nuse qe tregojne shpatullat, te shendosha apo te holla qofshin, pa qene koshiente per ate qe kane veshur.

Per te veshur nje fustan nusesh pa shpatulla duhet te kesh nje dekolte te bukur, ne te kundert rezikon ne vulgaritet.

Gjithashtu, beni kujdes kur paraqiteni ne kishe. Mos harroni qe eshte nje vend fetar dhe jo nje diskoteke. Te pakten per ceremonine qe do te zgjase ne kishe mund te keni dicka per te mbuluar shpatullat.

Kur zgjidhni fustanin e nuses, duhet gjithmone te kamufloni defektet dhe te nxirrni ne pah pjeset e mira te trupit tuaja. Nje fustan nusesh i cili vishet nga nje femer me gjoks te madh dhe me disa kile te teperta mund te rezikoje te duket jo fine, madje edhe groteske, e njejta gje vlen dhe per ato femra te cilat kane pak gjoks./ikub/