Kur seksi eshte i tepert?

Seksi eshte i tepert?Duket  me te vertet keshtu : ky lloj perfundimi ka ardhur kur  nje artizanat 50 vjecare , ka qene pothuasje sekuetruar nga nje grua , e cila ka qene pre pasionit te saj, ka refuzuar ta lere te ik mbas nje nate dashurie.

Degjohen shume histori te till ate verteta por  dhe shume legjenda mbi keto argument: nje prej ketyre tregon per nje cift  qe kane ngecur te “perqafuar” gjate marredhenies dhe I eshte dashur te therrasin mjekun e urgjentes per ti ndihmuar. 

Nga legjenda ne realitet , sido qe te jete , nje e vertet mbetet: ndonjehere nevoja per te bere seks eshte e papermbajtshme.

Shume meshkuj komentojne keto lajme si shaka dhe se nevoja per seks nuk eshte asnjehere e tepert. Eh po, ne keto raste mendjemadhesia dhe forca del gjithmone ne pah, sipas disave.  Por shpesh femrat dine se ato jane viktimat e nje seksi te tepruar, por euromania nuk  gjuan vetem meshkujt, qe nuk humbasin nje situate gjate kohes qe jane ne shtrat. Atehere si duhet te bejme nese partneri eshte shume insistues?

Ndoshta nje here  ishte me e lehete : femrat mbronin jo vetem ndershmerine  ne nje lidhjej , por dhe virgjerine e tyre. Sot nuk eshte keshtu , por nuk eshte e thene qe duhet te bejme gjithmone seks.

Dhimbja e kokoes nuk eshte nje justifikim I pranueshme per te thene jo. Nder justifikimet me te perdorura eshte dhe cilkli menstrual, qe mund te verifikohet…prandaj eshte e pamundur te fshihni dhimbjen dhe fryrjen e gjoksit.
Receta me e mire, ne nje lidhje , eshte gjithmone sinqeriteti.

Nese partneri kerkon shume seks  dhe kur nuk doni , mund ti kerkoni thjesht te mos ekzagjeroje:  ne fund te fundit dashuria eshte fizike, sit e gjithe kenaqesite, nuk duhet te behet nje rutine, se perndryshe humbet  kenaqesine qe provoni.  Nese bashkejetoni atehere ai do te ju kuptoje sigurisht, vetem nese nuk eshte ndonje I semure  per seks, atehere I duhet nje psikoterapiste, jo vetem fjale./ikub/