Kurrë mos harroni tonikun

Më shumë se çdo tip tjetër lëkure, ajo e yndyrshmja ka nevojë për një pastrim të kujdesshëm.

Një epidermë pa dyshim e shëndetshme por që ka nevojë për k ura të kujdesshme, që të evitohen karakteristikat e saj negative që keqësohen me kalimin e kohës.

I përdorur në mbrëmje shërben për të plotësuar gjestet e pastrimit, pasi largon mbeturinat e fundit të papastërtive dhe eliminojnë mbeturinat e detergjentit të ngelur në fytyrë.

Në mëngjes e rizgjon epidermën, i jep lëkurës ton dhe freski.
Duke tamponuar fytyrën me një pambuk të njomur me tonik, para makijazhit, mbahet nën kontroll lyrësia që karakterizon lëkurat e yndyrshme dhe që dëmton qëndrimin e trukut. /Telegrafi/