Lakra si ilaç

Lakra ka prejardhjen nga Mesdheu. Edhe pse ne baze te shijes se saj nuk mund te thuhet, lakra përmban shume vitamine C.

Lakra përmban edhe shume kalcium, kalium, kalium, hekur, kompleksi i vitaminave B, beta karotine, si dhe vitamina dhe minerale te tjera.

Pos qe e është e dobishme si e freskët, lakra është  shume e dobishme edhe si turshi.

Prandaj shfrytëzoni gjate dimrit këtë artikull kaq te dobishëm dhe kaq te shijshëm, pos kësaj edhe çmimin e ka shume te volitshëm.