Lekura e bukur

Lekura e bukurJa disa kuriozitete te cilat na ndihmojne te mbrojme lekuren tone, per ta bere te shendetshme dhe te bukur fale elementeve prezente 100% ne natyren qe na rrethon.

Acidi linoleik ( Omega 6) dhe acidi alfalinoleik (Omega 3) perforcojne mbrojtjen natyrale te lekures tone dhe nderhyjne ne formulat nderqelizore.

Keto ushqyes mund te gjenden ne vajin e trendafilit. Keto perberes ndihmojne te mbajne lekuren elastike dhe eshte e rendesishme per te mbrojtur barrieren kutane nga agjentet e jashtme.

Kamomili eshte i njohur per vetit e tij mbrojtese dhe kuruese. Ziknu, eshte nje agjente i shkelqyer per te rregulluar yndyren dhe ndihmone ne shkelqimin tipik te fytyres me yndyre.